Tina Malia – Koncert

Tak til Tina for en dejlig koncert. Vi arbejder p.t. på programmet for vinteren og næste års festival. 

 

WorldstoryPosterTinaTall

Tina Malia er en talentfuld  og meget værdsat sanger og sangskriver fra USA. Hun har rødder i amerikansk folkemusik, keltisk musik, mellemøstlige rytmer og ikke mindst Indiens spirituelle melodier og sanskrit-chants (mantrasang). Hendes stemme er ren og frisk som en bjergbæk i Himalaya, og hendes smukke sange vækker anelser om en højere dimension, hvor der er fred, lys og enhed.

Tina har optrådt sammen med bl.a. India Arie, Bonnie Raitt, Deva Premal & Miten og Jai Uttal, og udgivet adskillige anmelderroste CD’er – bl.a. Shores of Avalon, Jaya Bhagavan, The Silent Awakening, The Lost Frontier og senest  Bridge to Vallabha. Hun har netop vundet den prestigefyldte “Global Peace Song Award” i 5 kategorier – bl.a. kategorierne “verdensmusik” og “akustisk, nutidig musik”.

Læs mere om Tinas musik her og book din billet her (Billetto.dk).

Se også vores Facebook event og del den meget gerne.

NB: Der er også mulighed for overnatning og deltagelse i vores tjeneste søndag kl 12. for de som måtte være interesseret.

 


Tak også for en fantastisk 2016 festival med skønne menneskelige møder, levende events, musik, workshops, smukke ceremonier, åben scene og mange kunstnere.

Worldstory 2016 var en en uforglemmelig uge, og vi ser nu fremad mod næste års festival og mod en sæson, hvor vi under overskriften “A taste of Worldstory” vil invitere til koncerter og workshop weekends, hvor deltagerne kan møde energien fra festivallen i mindre format..

Find os på Facebook

 

 


>> Læs om visionen for festivallen her

International guests, please visit our page in English