Voksen Program

NB: Festivallen 2016 er er forbi og vi ser frem mod 2017. For de som er nysgerrige lader vi programmet stå lidt endnu:


 

Festivallen består af fire hele døgn, dertil kommer en åbningsdag og en afslutningsdag, således at festivallen i alt strækker sig over 6 dage, og starter og slutter med frokost.

Bemærk at det er muligt at købe dagsbilletter til d. 2+3 juli samt koncert billetter til koncerterne om aftenen (Koncerter med Lars Muhl og Githa Ben-David, Satyadev Barman og Kristian Thorsager).

PDF programmet (til print) finder du her: WorldstoryFestivalProgram2016

Hver dag byder på morgensamling med levende musik og sang, workshops, sharing circles (små grupper), og en koncert om aftenen. Detaljer om dagene følger nedenfor.

Fredag: Velkommen

Frokost kl. 14 og hygge inde og ude mens folk indretter sig. Caféen er åben.

Dagens program:

Kl 16-18: Introduktion af gæster og arrangører, informationer om festivallen og praktiske ting. Gruppen bag festivallen deler deres visioner og tanker.

Koncert

Koncert med LilaRose med gæsteoptræden af Ross Jackson. Nye tråde til en fælles fortælling væves sammen med arrangørerne bag Worldstory Festival.

~~~ || ~~~

Lørdag: Den modvillige helt

Kampen mellem lys og mørke er essensen i alle store fortællinger. Men udfordringen i faktisk at konfrontere mørket er så overvældende at vi laver alle mulige krumspring for at slippe. Vi rummer alle den modvillige helt i os. Den del som godt ved hvad vi burde gøre, men tøver med at gøre det. På denne dag vil vi gå på opdagelse i hvorfor…

Dagens program:

Kampen mellem lys og mørke i dag. Rolf og Tea, som deler erfaringer fra mødet med de kollektive skygger og inviterer deltagerne til at se på deres egne skygger.

Sharing-grupper (små grupper som man mødes i flere gange).

Sæt åndedrættet fri. Lars Mygind holder space for en proces hvor vi forbinder os med kroppens skjulte minder og får energien til at flyde frit.

Kroppens visdom (Marcus Myhr). Væk kroppens skjulte minder gennem lyd og bevægelse.

The Wounded Healer. Nogle åndelige udfordringer er umulige at heale alene fordi de har rod i det kollektive. Kredsen bag Bjergager holder space for healing og tilgivelse mellem det maskuline og det feminine og for både kollektive og personlige sår.

Koncert – Satyadev Barman

Satyadev Barman spiller med husorkesteret og holder open stage. NB: Særskilte billetter kan købes. 

Søn: Mødet med skyggen

Store fortællinger som Star Wars, Ringenes Herre og Avatar har det til fælles at universet er truet af en ond hersker. Det er helt/indens opgave at overvinde mørket og tage tronen tilbage. Men for at gøre dette må helten først konfrontere sin værste frygt. Helterejsen er dog ikke kun personlig. Vi er også på en kollektiv rejse, hvor egoistiske kræfter i dag truer hele jorden og et historisk perspektiv er derfor nyttigt.

Dagens program:

Francis Bacon – den bedste konge vi aldrig fik. Ross Jackson indvier os i sin historiske forskning om Francis Bacons og dennes rolle som den hemmelige forfatter til Shakespeares værker og inspirator bag renæssancen.

Dragens øje (Tea Jarlkov og Susanne Wich). Mød din indre drage, din skygge og din kraft og oplev den symbolske betydning af drager, drageryttere og dragevogtere.

Meditativ Tjeneste i livets ring. Lystjeneste hvor vi stiller os til rådighed for at lysets verdener kan arbejde igennem os.

Reclaim your Inner Throne: Eivind Skellum fra Norge inviterer deltagerne på en rejse som handler om møde vores egen indre skyggekonge og se om vi kan generobre tronen ved at konfrontere sandheden om os selv. NB: Første gang i Danmark

Intuitiv maling (Rolf Demsy). Deltagerne inviteres til at gå på opdagelse i og udtrykke deres indre virkelighed gennem intuitiv maling.

Koncert og havefest

Ildceremoni og akustisk koncert i det fri. Mødet med skyggen er vendepunktet på helt/indens rejse og dagen slutter derfor med en ildceremoni, hvor vi overgiver skyggekræfterne til Sandhedens Flamme i form af et stort bål og fejrer det med bar i haven.

Mandag: WE DON’T KNOW

Når vi ser os selv klart og forstår, hvad vi er oppe imod, flytter energien sig fra en indre konflikt til en ydre konflikt. Vi har besluttet os for at acceptere udfordringen og må nu konfrontere alt der står i vejen for frihed og retfærdighed. Men hvordan gør vi det? Og hvad er det for en verden vi ønsker at skabe?

Dagens program:

Open space om den ny fortælling. Deltagerne er i fællesskab med til at skabe rammerne for dagen og hvordan vi bedst give udtrykker det, som bevæger sig i gruppen. Vi vil i fællesskab væve en ny fortælling.

Med afsæt i gruppens ønsker vil vi samle os i tematiske grupper.

Om eftermiddagen vil der med afsæt i formiddagens idéer blive mulighed for gennem male-workshop, skriveværksted, krop & bevægelse at intensivere energien indtil den bryder som en bølge. Deltagerne vil være med til at forme programmet med det formål at skabe rum for, at den historie vi endnu ikke kender, kan bryde igennem.

NB: Dagens program er med vilje ikke fastlagt i detaljer for at skabe rum for det som opstår.

Koncert – Kristian Thorsager

Kristians musik er en gave til sjælen, toner der tager lytteren ind i skjulte verdener og forbinder os til steder dybt inde i os, hvor vi mærker en større virkelighed. NB: Særskilte billetter kan købes.

Tirsdag: Mysteriet

Et afgørende punkt på helt/indens rejse er, når han eller hun endegyldigt beslutter sig for at tjene noget større end sig selv. På Worldstory Festival tilbyder vi deltagere, der ønsker det, at trække Sandhedens Sværd i en smuk ceremoni, hvor man symbolsk træder ind i beslutningen om at tjene sit højeste formål.

Dagens program:

Det levende mysterie (Rolf og Tea). Rolf og Tea deler erfaringer fra tidligere liv og introducerer eftermiddagens sværdceremoni. Centralt heri er en forståelse af det indre mysterium i kristendommen bl.a. symboliseret ved gralsmyterne og fortællingen om kong Arthur, Avalon og Lady of the Lake.

Sharing circles: Vi mødes igen i vores små sharing-grupper

Verdensmoder samling (Githa Ben-David). Sammen med Githa Ben-David vil vi udforske det sted hvor himmel og jord mødes, og påkalde verdensmoder energien, ved at bruge musikken ”Tonen fra Himlen” som en ildvogn og synge og meditere os ind i enhedsplanet og indhylde livets mange dimensioner i ubetinget kærlighed.

Indvielse i Livets Ring. De som føler sig kaldet hertil får mulighed for at trække sandhedens sværd, og dermed træde ind i Livets Ring, mens de som allerede har trukket sværdet og de øvrige deltagere vil være vidner hertil.

Koncert med Lars Muhl og Githa Ben-David

To Heal the Space between us: Lars Muhl og Githa Ben-David med familie giver en lydhealing og koncert med fokus på nærvær frem for præstation som inviterer til at du mærker lyden både fysisk og følelsesmæssigt og publikum løftes ind i en større virkelighed. NB: Særskilte billetter kan købes. 

Efter koncerten er der fest og dans hvor vi vil fejre alt hvad vi har oplevet sammen.

~~~ || ~~~

Onsdag: Afslutning

Sidste dag bliver en afslutning og afrunding af de historier som ugen har født. Kunst, indtryk og oplevelser vil blive delt inden vi slutter af med en ceremoni i stencirklen. Deltagerne mødes en sidste gang i deres sharing grupper inden vi slutter med frokost.

Kommende Events

  • Ingen events