Booking

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 01/07/2016 - 06/07/2016
Hele dagen

Lokation
Bjergager solby

Kategori


Festivalbilletten inkluderer program, koncerter og overnatning i eget telt med adgang til at bruge festivallens badefaciliteter mv. Overnatning i sovesal er med egen sovepose/dyne (750,-) eller med sengetøj (850,-) Vi hjælper gerne med at finde værelser i nærheden. Prisen er inkl. moms.

Se festivalprogrammet her

Der kan også købes billetter ved indgangen, men vi anbefaler at booke en billet hvis du vil være sikker på at få plads. Dette gælder alle typer billetter.

Efter tilmelding vil du få tilsendt et link med booking og betalingsinformationer. Alternativt indbetal venligst til Danske Bank, konto: 3574-0011137202 eller mobile pay 20323120 (Rolf Jackson)

Der er mulighed for at købe særskilte dagsbilletter til d. 2 & 3 juni og billetter til koncerterne med Satyadev Barman (d. 2/7), Kristian Thorsager (d. 4/7) og Lars Muhl og Githa Ben-David (d. 5/7).

NB: Koncerterne starter kl. 20, men caféen er åben fra kl 19. Vi anbefaler folk at komme i god tid og senest 19.30 så gæsterne kan blive indregistreret og nå at åbne sig for festivallens stemning.

Bookings

Tilmeldinger er lukket til denne event.

2 Comments

 1. Tanja Green

  Er der ikke mulighed for at deltage en enkelt dag?

  Reply
 2. rolf

  Der er mulighed for dagsbilletter og også køb af koncert billetter til koncerterne. Man kan købe billeter ved indgangen men vi anbefaler at tilmelde sig, både for vores og deltagernes skyld.

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kommende Events

 • Ingen events