Tina Malia – Booking

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 27/08/2016
19:30 - 22:00

Lokation
Bjergager solby

Kategori


Mød en fantastisk kunstner i magiske omgivelser.

GÅ TIL BILLETTO.DK FOR ONLINE BOOKING OG BETALING – ANBEFALES

Kom og hør amerikaneren Tina Malias magiske stemme i Bjergager Solbys nye koncertsal og med udsigt til de smukke landskabstempler vi har skabt.

Pris kr. 220,- ved forud booking og kr. 250,- på selve dagen. Tid 19-30-22.

Vi er ved at sætte et nyt billet system op. Derfor kan du lige nu både booke billetten her og på på Billetto.dk eller her på siden. Vi anbefaler at bruge Billetto fordi du kan betale med dankort og får tilsendt billet via email.

Alternativt bookes her betales ved overførsel til Danske bank: 3574-0011137202 eller mobile pay: 2032 3120 (Rolf Jackson). Detaljer fås også i mail ved tilmelding.

DU VIL FÅ EN EMAIL MED BEKRÆFTELSE PÅ BETALING KORT FØR KONCERTEN SOM FUNGERER SOM BILLET.

Åbent for gæster som måtte have lyst til at nyde Bjergagers stencirkel, meditationsrum og blot være i energien er velkommen fra kl. 17. Caféen åbner kl. 18,- og der er mulighed for spisning.

For gæster der kommer med tog vil der være mulighed for afhentning på Odense banegård kl. 18.00 (kr 30,-). (SKAL bestilles idet vi kun kører hvis der er bookings)

NB: Der er mulighed for at overnatte i vores sovesal og evt. blive til den meditative tjeneste vi afholder hver søndag kl 12.00 på Bjergager. Hvis du ønsker at overnatte er der forskel i prisen afhængig om du selv tager sengetøj med, eller ej.

GÅ TIL BILLETTO.DK FOR ONLINE BOOKING OG BETALING – ANBEFALES

Bookings

Tilmeldinger er lukket til denne event.

Kommende Events

  • Ingen events